Home » Evenimente » Lansări Tritonic la Gaudeamus

Lansări Tritonic la Gaudeamus

Le fel ca în fiecare an, editura Tritonic vă așteaptă la Târgul internațional de carte Gaudeamus, care se va desfășura în perioada 14-18 noiembrie la Romexpo. Ca să ne găsiți mai ușor, uitați-vă pe hartă după standul 18.

În cadrul colecției Mystery & thriller, Bogdan Hrib vă propune o nouă antologie noir, de data aceasta având ca temă principală rețete culinare, intitulată Gastro Noir. Petru Berteanu vă așteaptă cu al doilea volum al seriei „Biblioteca de pe scări”, Gripa spaniolă, Monica Ramirez cu al treilea volum al seriei „Gemini”, OPS Files: Inteligennex, iar Aurel Cărășel cu al patrulea volum al seriei „Walther Funch”, Mandale și moarte albă la hacienda. Vor fi prezentate și cărțile Lumânări vii, de Teodora Matei, respectiv Domino 2: Misterele Râșnovului – efortul comun al autorilor Petru Berteanu, Lucian-Dragoș Bogdan, Bogdan Hrib, Anamaria Ionescu, Teodora Matei și Daniel Timariu.

Colecția Cașmir aduce în prim plan al doilea volum al seriei „Cavalerii timpului”, de Mirela Oprea, Călătoria, precum și un nou roman de Lucian-Dragoș Bogdan, Fata cu rochii înflorate. De asemenea, va fi prezentată antologia Schițe de iubire, realizată de Teodora Matei și Lucian-Dragoș Bogdan.

În colecțiile SciFi și Fantasy se vor lansa 12 povestiri fantastice de Dănuț Ungureanu și Marian Truță, Galaxia sudică 5 de Aurel Cărășel, precum și debutul în volum al autoarei Teodora Anghel, Cântec pentru nemurire. Pe lângă acestea, vor fi prezentate și alte cărți: Un străin în Regatul Assert de Teodora Matei și Lucian-Dragoș Bogdan, O noapte la castel de Teodora Matei, Omul care s-a jucat cu lumea de Marian Truță, 3.5 de Ciprian-Ionuț Baciu, Lucian-Vasile Szabo și Daniel Timariu, Imperiul de sticlă de Cătălina Fometici, Dincolo de ziduri de Teodora Șerbănescu și Arhitecții speranței de Alexandru Lamba.

Dănuț Ungureanu mai aduce în atenția publicului un volum, în cadrul Seriei de autor, și anume Conspirația femeilor, în timp ce în colecția LIT se va lansa romanul Leopold în insulă de Constantin Stoiciu.

Colecția Studii de securitate propune trei titluri noi: Nordul și noi de Teodora Hrib România parte a ecosistemului european de riscuri de Dorin-Mihai Rânceanu și Stresul în armată (volumul 1 și 2) de Iuliana Alexandru.

În colecția Tritonic Istorie se va prezenta seria „Queen Marie of Romania, Confesiuni”, volume realizate de Sorin Cristescu, iar Nicolae Frigioiu lansează volumul Imaginea elitelor politice în literatura română.

Și colecția Științe politice aduce un nou volum, De la ideologie la hegemonie. Explorări critice în postcomunismul românesc de Emanuel Copilaș, colecția Comunicare Media Cu Slavici și Arghezi după gratii. Procesul ziariștilor din 1919 de Lucian-Vasile Szabo, colecția Sociologie Reinventând germanitatea. Etnicizare, mobilitate și împrumut cultural la marginea Europei, volum coordonat de Ovidiu Oltean, Remus Gabriel Anghel, Christian Schuster, iar Cătălin Predoiu va lansa Puterea Justiției și Justiția Puterii. Discursuri, interviuri, analize, pamflete.

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: