Home » Evenimente » Editura Tritonic vă invită la prezentarea volumului „Puterea Justiției și Justiția Puterii. Discursuri, analize, pamflete”, de Cătălin Predoiu

Editura Tritonic vă invită la prezentarea volumului „Puterea Justiției și Justiția Puterii. Discursuri, analize, pamflete”, de Cătălin Predoiu

Editura Tritonic și Librăria Cărturești Verona vă invită la prezentarea volumului Puterea Justiției și Justiția Puterii. Discursuri, analize, pamflete, de Cătălin Predoiu. Evenimentul va avea loc miercuri, 13 februarie 2019, ora 18:00, la Librăria Cărturești Verona, strada Pictor Arthur Verona 13-15, București.

Lansare_Predoiu

Angelo Alfano, ministru italian al Justitiei (2008-2011), al Afacerilor Interne (2013-2016) si al Afacerilor Externe (2016-2018), a scris despre autor:

„Îl cunosc pe Cătălin Predoiu, de mulți ani, ca pe un european convins și pasionat. Colaborarea cu el a fost întotdeauna consistentă și bazată pe încredere. În calitatea sa de ministru al Justiției, i-am apreciat în mod deosebit hotărârea cu care a abordat importante reforme ale dreptului procedural civil și penal. El a stabilit standarde pe calea unui sistem de justiție mai bun. Mi-aș dori să se întâmple asta și în prezent. Pentru că atunci România se va îmbunătăți în fiecare zi.”

Gunther Krichbaum, președinte al comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag-ul german:

„Cătălin Predoiu este unul dintre miniștrii cu care am colaborat cel mai bine la Consiliul JAI. Mereu bine informat și activ în dezbateri, un negociator ideal și permanent conectat la temele europene. A fost o plăcere să interacționez cu el, inclusiv în teme delicate pe care le-am discutat la Roma și la București. Munca sa a contribuit vizibil la consolidarea intereselor României și la consolidarea Uniunii Europene, pentru că știa cum să reprezinte interesele românești fără să piardă din vedere orizontul european. La Bruxelles nu e întotdeauna ușor… Cătălin e pentru mine un coleg cu care a fost o plăcere să colaborez și un prieten sincer și loial.”

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: