Home » Noutăți » Euroconul din România are nevoie de sprijinul nostru

Euroconul din România are nevoie de sprijinul nostru

Sprijină cu un mail sau comentariu proiectul Eurocon 2021 în România! Ești pasionat de SF&F? Scrii, editezi, desenezi sau pur și simplu consumi literatură și arte conexe SF&F? Îți dorești o convenție europeană – Eurocon în România? Ei bine, află că există deja un proiect în acest sens, demarat de câțiva oameni inimoși, în frunte cu Darius Hupov, care vor să aducă SF-ul din Europa la Dumbrăvița – Timișoara, în 2021 (iată detaliile: https://helionsf.ro/stiri-sf/evenimente/distopicon-inainte-de-belfast).

Dar pentru ca asta să se poată realiza, e nevoie de sprijinul nostru, al tuturor celor care iubim SF&F-ul! Semnează și tu, dacă vrei un Eurocon în România, următorul mesaj:

Către: forul decizional EFSF. Stimate doamne, stimați domni,

Noi, comunitatea creatorilor și iubitorilor de SF&F din România, ne exprimăm pe această cale sprijinul pentru organizarea Convenției Europene Eurocon la Dumbrăvița, România, în anul 2021, de către organizația APEC, sub numele de Distopicon. Atașăm în acest sens o listă de semnături, pentru a arăta sprijinul de care se bucură această inițiativă în rândul comunității SF&F din România”.

To: the decision-making party at EFSF: Dear ladies and gentelemen,

We, the SCI-FY and Fantasy fan community in Romania, wish to hereby express our solidarity to the project of having the European EUROCON Convention organized in Romania, at Dumbravita, in 2021, by the APEC org. under the name of Distopicon. We therefor attach a list of signatures, to show the support that this initiative has among the SCI-FY and Fantasy fan community in Romania.”

Vă rugăm să trimiteți mailurile de susținere la adresele: gazetasf@gmail.com sau redactia@helionsf.ro în engleză.

Mesajul recomandat este: ”I, name, sci-fi/fantasy/horror writter/editor/fan, having x published books and y national/international prizes, do support the Distopicon project by APEC org., to have the Eurocon in Romania in 2021.”

Sau orice altă formulare din care să reiasă sprijinul vostru. Comentariile la această postare sunt de asemenea luate în considerare!

Cel târziu miercuri, 21 august 2019, se va trimite o scrisoare deschisă organizatorilor Euroconului, asociația ESFS, prin care vom susține public inițiativa lui Darius Hupov.

Vă mulțumim!

distopiconPoster

 

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: