Home » Evenimente » Pe surse: Tritonic de găsit la nr. 1, la FICT

Pe surse: Tritonic de găsit la nr. 1, la FICT

După vara care s-a încheiat la Brașov, cu un neașteptat Gaudeamus la poalele Tâmpei, Tritonic a început toamna cu un popas la Târgoviște unde Teodora Matei și Rebeca Cojocaru au lansat Noir de Brașov, cu ocazia Târgului de carte organizat de Biblioteca Județeană Dâmbovița, urmează FICT.

Adică Festivalul Internațional de Carte Transilvania, la Cluj între 16 și 19 septembrie, unde vom avea trei evenimente:

– sâmbătă pe 18 septembrie la ora 12,  Lucian Dragoș Bogdan va prezenta cel mai recent roman romance al său ȘASE și va vorbi, împreună cu Rebeca Cojocaru despre NOIR de Brașov. (vezi eveniment)

– duminică 19 septembrie de la ora 12, un invitat special al festivalului – Tony Mott versus Antoneta Galeș / Ficțiune versus Non-ficțiune… o discuție despre literatură, despre scris și despre a fi autor în România de azi. (vezi eveniment)

– duminică 19 septembrie de la ora 13, un volum nou-nouț în colecția Comunicare Media lansat în premieră la FICT : „Branding, comunicare și strategie în România în an pandemic. Vocea specialiștilor”,  volum coordonat de Veronica Ioana Ilieș și Paul-Alexandru Fărcaș… (vezi eveniment)

Vor fi acolo peste 300 de titluri apărute în ultimii ani la Tritonic Books, cu prețuri bune – reduceri de 25-45%.

Tritonic Books este de găsit la standul nr. 1, în Piața Unirii din Cluj…

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: