Home » Noutăți » 2+1: surprize de vară de la Tritonic!

2+1: surprize de vară de la Tritonic!

Dragi prieteni cititori,

A venit, pe nesimțite, vara. După un 1 iunie cu mesaje încurajatoare pentru toți copiii ne pregătim – noi,  editorii și librarii și voi, cititorii – pentru o vară altfel decât până acum. O vară cu multă distanță între noi, fără strângeri de mâini, îmbrățișări, fără pupici, fără…

Din fericire cărțile pot fi ținute aproape. Și pentru că două luni rafturile librăriilor nu v-au fost accesibile, cred că acum trebuie să încercăm orice metode de a vă atrage… înăuntru!

 

Așadar la Librăria Eminescu din centrul Bucureștiului, toate cărțile Tritonic beneficiază de oferta 2+1 gratis atât în iunie, cât și în iulie.

 

 

Și pentru că poate sunteți departe și puteți comanda doar online, pe libris.ro în iunie cărțile Tritonic au tot oferta 2+1 gratis, iar în iulie vom avea… autorul lunii. Dar despre asta într-o altă scrisoare către cititori.

Pe tritonic.ro toate cărțile au 20% reducere, iar pentru comenzi mai mari (vedeți, vă rog, exact condițiile) transportul este gratuit.

Noi nu ne-am oprit, au apărut titluri noi… Așteptăm momentul când vom putea veni – autori, editori și cărți – să le prezentăm în orașul fiecăruia dintre voi.

Vă mulțumim și… pe curând!

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.