Home » Noutăți » Că tot se-apropie Valentine’s Day

Că tot se-apropie Valentine’s Day

Dacă tot vine Valentine’s Day și vreți să-i faceți un cadou persoanei iubite, ne-am gândit să vă ajutăm cu câteva propuneri.

Aveți în plan ceva romantic? Ce-ați zice atunci de un pachet cu trei cărți de dragoste, numai bune de citit seara, într-o atmosferă intimă? Nu vă ispitim chiar cu flacăra lumânărilor, deși acolo se pot naște adevăratele povești de dragoste. 😉 Dacă propunerea vi se pare că are pe vino-ncoa’, vedeți ce pachet vă așteaptă în spatele ușii numărul 1.

ceva romantic

Sau poate vă tentează mai mult misterul? Partenerul/a adoră suspansul, îi place să citească despre cazuri ce se-mpletesc cu legende, ori se petrec prin subsoluri întunecoase? Atunci vă invităm să deschideți ușa numărul 2.

pachet-crime-tritonic

Ori știți cumva că și-ar dori să pășească prin lumi fantastice, unde imaginația are frâu liber? Hmmm… Ce credeți că și-ar dori mai mult? Ușa numărul 3 ascunde un detectiv ce pășește în același timp în lumea noastră și în cea a tenebrelor, o fată care a scris o carte ce a aruncat lumea în haos și un tânăr ce-și petrece noaptea alături de un baron cu trecutul învăluit în mister.

pachet-fantasy-tritonic

Iar cine e curios să arunce un ochi în spatele ușii numărul 4… Ei bine, o să găsească trei domnișoare ce au debutat scriind ba despre legende ale vikingilor, ba despre povești de pe meleagurile celților, ba despre fiare însetate de sânge ce hălăduiesc în pădurile Franței.

pachet-ya-fantasy-tritonic

Nu vă gândiți prea mult. De obicei, primul impuls e cel mai bun în situații de genul acesta. Faceți clic acolo unde v-a îndemnat instinctul și comandați. 😉

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.