Home » Interviuri » „Ce ai făcut în ultimii 4 ani?” – un proiect „Literatura pe tocuri” – Azi: Tony Mott

„Ce ai făcut în ultimii 4 ani?” – un proiect „Literatura pe tocuri” – Azi: Tony Mott

Revista online „Literatura pe tocuri” desfășoară un proiect de intervievare a unor scriitori români. Astăzi a fost rândul autoarei Tony Mott.

Arci: Ce planuri în plan personal sau profesional ți s-au împlinit? (cărţi traduse, concursuri, publicat afară, premii, înfiinţare de editură).

Tony Mott: Acum patru ani mi-era greu să îndrăznesc să-mi planific apariția romanelor. Eram încă angajată într-o companie mare de retail, era ceva mai greu să mă organizez pentru a scrie. Cu toate astea, am publicat la numai un an după ”Un glonț pentru Julieta”, apărut în 2016, cel de al treilea și ultimul roman al seriei: ”Nu dați cu pietre în Julieta”, publicat la sfârșitul lui 2017. A fost prima dată când am reușit să public la distanță de un singur an.

În 2018 am renunțat la statutul de angajat și am luat-o pe cont propriu. Fac training, coaching și contribui la dezvoltarea organizațiilor pentru care fac consultanță. Asta îmi permite să lucrez mai bine, să mă organizez altfel, deseori ajung să lucrez mult mai mult. A fost o perioadă în care aveam impresia că scrisul nu e muncă. Sigur că nu este, în înțelesul clasic, dar consumă și el foarte mult din energie.

Am publicat în 2019 un prim volum al seriei Gigi Alexa: ”Iarna crimelor perfecte” și chiar în momentul acesta, următorul volum este în curs de a fi trimis la tipografie. Mi-am propus să public câte unul în fiecare an.

Interviul integral, realizat de Arci, poate fi citit aici

Cărțile semnate de Tont Mott pot fi comandate pe site Tritonic, libris.ro, librarie.net, librăria „Mihai Eminescu” București

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.