Home » Noutăți » Dănuț Ungureanu lovește din nou!

Dănuț Ungureanu lovește din nou!

Un nou roman semnat de maestrul DU, în Seria de autor DU:

Experimentul Păpușa.

După Urme de sfinți, Viața și faptele haiducului Tănase Vlăsia, Luna în orașul blestemat și Consipirația femeilor, Dănuț Ungureanu ne provoacă din nou cu un roman (aș zice) rupt din viață!

Lectură plăcută (și adâncă, pentru cunoscători!)

Așadar mai jos câteva idei despre Experimentul Păpușa:

E un tânăr genial, pe care profesorii nu mai au ce să-l învețe. Iubește viața și oamenii. Vrea să trăiască intens, să descopere misterele și plăcerile lumii. Prezentul i se așterne la picioare, viitorul este un răsărit de soare.

Atunci decide să afle ce este politica – arta de a-i conduce pe alții, de a se dedica binelui public. Să învețe de la cei mai buni.

„Experimentul Păpușa”, o tragicomedie a zilelor noastre, o satiră socială acidă, debordând de umorul nebun al absurdului, dar și thrillerul care te ține cu sufletul la gură, din care nu lipsesc intriga, suspansul, crima, loviturile de teatru.

Experimentul-Papusa_rgb (1)

One comment

  1. Cu siguranță mulți tineri se regăsesc în această carte. Profesorii fac față cu greu noilor provocări. Elevii lor sunt din ce în ce mai atrași de tehnologie și cu greu le poți capta atenția. Lecțiile ar trebui să fie din ce în ce mai interactive. Elevii nu mai acceptă monologul!
    Succes!

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.