Home » Noutăți » Echipa Tritonic la Creative Writing Club Caragiale

Echipa Tritonic la Creative Writing Club Caragiale

Vineri, 17 ianuarie 2020, la invitația clubului de scriere creativă din Colegiul Național I.L. Caragiale București, Bogdan Hrib & Teodora Matei (autori Tritonic) și Rebeca Cojocaru (redactor-șef Tritonic) au participat la o întâlnire cu elevii pasionați de scris și lectură.

Lorena, Luana și colegele lor au pregătit evenimentul în cele mai mici detalii, sub supravegherea doamnei profesor coordonator, convingând un număr mare de colegi să li se alăture. Sala aproape plină a ascultat prezentările oaspeților, apoi a declanșat o avalanșă de întrebări.

S-a vorbit despre cărțile preferate ale autorilor prezenți, despre definirea stilului literar, crearea unor personaje consistente, credibile, precum și despre ce ar trebui să știe un debutant înainte de a trimite manuscrisul unei edituri. S-au dărâmat niște mituri, dar au fost împărtășite și experiențe personale, cu speranța că lecțiile primite de cei mai experimentați le vor fi de folos începătorilor în ale scrisului.

Timpul alocat evenimentului s-a scurs pe nesimțite, ba chiar a fost depășit, rămânând, probabil, o sumedenie de întrebări și de răspunsuri încă nerostite, potrivite să alunge îndoielile.

Echipa Tritonic mulțumește și pe această cale pentru invitație și interesul arătat de liceeni, dorindu-și ca în tot mai multe biblioteci personale să ajungă volume ale autorilor români contemporani.

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.