Home » Evenimente » Lansările editurii Tritonic la Final Frontier #7

Lansările editurii Tritonic la Final Frontier #7

În perioada 24 – 25 martie va avea loc Târgul de Carte SF & Fantasy Final Frontier 2018, ediția a VII-a. Locul de desfășurare va fi Universitatea Dimitrie Cantemir, splaiul Unirii nr. 176, București.

Editura Tritonic va fi prezentă cu stand propriu, la care veți putea găsi toate cărțile Tritonic și unde vom lansa următoarele volume, în prezența autorilor:

Aurel Cărășel Galaxia Sudică 4: Agora și cronautul

  • Pas cu pas, Aurel Cărășel ne poartă tot mai departe prin universul Galaxiei Sudice, un proiect ambițios în cadrul căruia creionează o ipotetică istorie a viitorului omenirii. Cel de-al cincilea volum cuprinde 3 povestiri: Agora și cronautul / Cavernele Cassinni / Enigmă și miracol, la 12 kilometri punct vertical deasupra lui Ukert

3.4 - povestiri SFDaniel Timariu, Lucian-Dragoș Bogdan, Teodora Matei 3.4

  • Trei autori de science-fiction & fantasy, cu stiluri diferite, reuniți în același volum. Daniel Timariu, creatorul detectivului Alex din seria urban-fantasy Tenebre, alături de Lucian-Dragoș Bogdan, autorul uneia din cele mai longevive și complexe serii SF, universul Frontierei, și Teodora Matei, cunoscută pentru atmosfera misterioasă din romanul Stăpânul Castelului și, mai nou, din povestirile Pe aripile tatălui. Trei autori, trei povestiri SF originale!

Lucian-Vasile Szabo Cartea interviurilor SF

  • Volumul reunește în paginile lui 33 de interviuri cu autori și editori implicați, într-un fel sau altul, în bunul mers al mișcării science-fiction din România. Câteva dintre personalitățile inserate în cuprins nu mai sunt printre noi, unii autori au în spate cariere lungi, cu o activitate de decenii în SF-ul românesc ori în domenii conexe, iar alții s-au afirmat în ultimii ani cu proze viguroase. Dialogurile au fost concepute oarecum neconvențional, pentru a oferi informații despre activitatea fiecărui intervievat în parte, dar și pentru a le stârni imaginația cu provocări despre evenimente și posibilități surprinzătoare.

Daniel TimariuCiudatul caz al umbrelor (o nuvelă din Lumea tenebrelor)

Lucian-Dragoş Bogdan Când penele roşii vor plânge (o nuvelă din universul Frontierei)

  • Față-n față, două povestiri pe cât de diferite, pe atât de asemănătoare. Una scrisă în registrul fantasticului, cealaltă în cel mai pur limbaj science-fiction. Dar amândouă omagiind diversitatea ca principală caracteristică a vieții, de aici, sau de oriunde altundeva din Univers. Daniel Timariu readuce la viață personajele din Lumea Tenebrelor, pe detectivul Alex și credinciosul său asistent Qiqirn, într-o nouă confruntare cu un mister vechi de veacuri. Lucian-Dragoș Bogdan ne oferă o felie din complexul univers al Frontierei, o lume populată cu ființe ce forțează imaginația cititorului, încurajându-l să-și depășească preconcepțiile.

Cătălina Fometici Imperiul de sticlă

  • Prințesa Alma, Ucigașul de Demoni, prințesă a dinastiei Elweise din Aakra, conducătoarea de drept Asworului se trezește după o mie două sute de ani pe patul unui spital modern. Cine este ea, ce destin neîmplinit a aruncat-o peste timp, într-un prezent atât de diferit de lumea ei și totuși confruntat cu aceleași pericole? O intrigă construită cu măiestrie, o poveste complexă, într-un univers eroic și melodramatic totodată. Prințesa Alma trebuie să facă față unor încercări grele, prinsă într-un păienjeniș de secrete, comploturi și ambiții personale ale unor entități din vechime, vrăjitori, elfi, demoni și oameni.

Teodora Şerbănescu Dincolo de ziduri

  • Un grup de războinici scapă cu viață când satul le este distrus de niște creaturi de legendă, cunoscute sub numele de amoni. Urmăriți de aceștia, supraviețuitorii pornesc spre o cetate ale cărei ziduri se spune că i-ar putea proteja. Dar drumul e presărat cu numeroase primejdii, iar prietenii și dușmanii sunt greu de deosebit în acele vremuri tulburi. La debutul ei, Teodora Șerbănescu ne oferă un roman fantasy plin de aventură și suspans.

Lucian-Dragoş Bogdan Cartea haosului

  • O tânără moare în urma unui ritual satanist, iar o alta este dată dispărută. Cetatea Sighișoarei este martora unor evenimente aparent fără legătură între ele, dar prea stranii ca să fie pure coincidențe. În spatele lor pare să se afle un caiet plin cu schițe de creaturi – unele familiare, cum ar fi vampirii, ielele și vârcolacii, altele necunoscute. Iar lumea pe care o cunoaștem e pe cale să se schimbe. După space opera, cyberpunk, crime și romance, Lucian-Dragoș Bogdan își încearcă acum puterile pe tărâmul young adult.

One comment

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.