Home » Evenimente » Mihaela Motreanu a lansat la Pitești romanul „Fata cu un singur ochi”

Mihaela Motreanu a lansat la Pitești romanul „Fata cu un singur ochi”

Într-o atmosferă plină eleganță și rafinament a fost lansat săptămâna trecută romanul ”Fata cu un singur ochi”. Autoarea cărții, piteșteanca Mihaela Motreanu, și-a prezentat publicului spectator cartea, alături de Bogdan Hrib, coordonatorul Colecției Crime.

Mihaela Motreanu

Mai multe despre fascinanta și talentata autoare, Mihaela Motreanu, găsiți pe blogul blutopia.ro.

”Am scris Fata cu un singur ochi cu ceva ani în urma, însă a trecut mai apoi printr-un proces de modificări, iar în 2021 a ajuns la varianta finala. Romanul este un thriller și atinge mai multe subiecte tabu, este o carte despre violență, fie că vorbim despre cea îndreptată spre noi, fie că vorbim despre cea îndreptată spre ceilalți este despre dependențe, despre cum imaturitatea emoțională ne face sa ajungem în situații extreme sau relații toxice.

Povestea ascunde în ea și o serie de recomandări bune de carte, muzică și film, care abia așteaptă să fie descoperite.

Ultimul cuvânt și acel semn al întrebării anunță oare o continuare a romanului?”, declară autoarea Mihaela Motreanu.

Mihaela MotreanuFATA CU UN SINGUR OCHI
Aproape un thriller
Mihaela Motreanu
Colectia: Thriller & Mystery
ISBN: 978-606-749-613-0, Format: 13×20 cm., 230 pagini, Aparitie: 2022, Septembrie

Nata a dispărut într-o miercuri.

După o săptămână în care am încercat prin orice mijloace să dăm de ea, am aflat de la știri că e moartă. Cauza: sinucidere. S-a aruncat de pe T69. Ce-a vrut să spună cu asta nu știe nimeni. Nu locuia în blocul respectiv și n-a lăsat niciun bilet de adio în urmă. Dintre prietenii noștri doar Lex e convins că e vorba despre o mână criminală. Ceilalți îi cântă în strună de teamă că și-ar putea înțepa venele. Mie nu-mi pasă. Abia dacă o cunoșteam, deși prin ea am obținut job-ul la asociația Lidiei.

Să fiu sinceră o invidiam, m-am simțit mereu ca o înlocuitoare a ei, în band, în viața băieților și (aproape) în patul lui Lex. A plecat de pe o zi pe alta atunci când s-a încurcat c-un patron de club. A zis că s-a săturat să amatori și s-a cărat.

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.