Home » Noutăți » Pe surse 4 – amoruri de toamnă

Pe surse 4 – amoruri de toamnă

Lucian-Dragoș Bogdan pregătește pentru toamna aceasta un nou roman de dragoste. După ce ne-a purtat prin Indonezia, Polonia și Germania, pentru acest al patrulea proiect se pare că și-a oprit atenția asupra Franței, acolo unde au decis să-și petreacă vacanța niște americance.

Una dintre ele este o actriță ajunsă într-un moment al vieții când nu-și găsește drumul. Pentru a ieși din impas, pornește în căutarea unui fost iubit care, cu ani în urmă, o ajutase să-și schimbe destinul. Ea are o fiică – o adolescentă răsfățată – și o mamă autoritară, ce și-a pus în cap să se folosească de sejurul cu pricina pentru a-i găsi un soț. Lor li se alătură o văduvă idealistă căreia soțul i-a lăsat o moștenire ce-i permite să trăiască fără grija zile de mâine și fiica acesteia, o jurnalistă dornică să-și trăiască viața la maxim, străbătând lumea în căutare de reportaje și lăsându-se purtată de plăceri pasagere de-o noapte – unele mai condimentate decât și-ar dori chiar și o fire libertină ca ea.

Sună-mă mâine! va fi un roman care, speră autorul, va aduce zâmbetul pe chipul cititorilor, păstrând însă profunzimile atinse în precedentele volume de dragoste și ascunzând unele surprize.

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.