Home » Evenimente » Să citim de… Val, Vali, Valentin și Valentina!

Să citim de… Val, Vali, Valentin și Valentina!

În fiecare an reușesc să uit că în această zi minunată ar trebui să-mi caut câțiva prieteni și să le urez „La mulți ani”; nu pentru că n-aș uita în fiecare zi să verific datele de naștere sau sfinții. De multe ori mă ajută Facebook, de și mai multe ori mă ajută SHE (adică EA)… În fine, mă descurc cum pot. Dar când vine vorba de Sf. Valentin nu mă pot gândi decât la două lucruri:

  1. Un pahar de șampanie cu… SHE.
  2. Ceva bun (și oarecum siropos!) de citit.

Și pentru că despre SHE + șampanie nu e cazul să povestesc aici, o să vă zic doar despre citit. Și mai ales despre citit de la Tritonic Books.

Așadar nu ratați câteva volume numai bune pentru un februarie ușor primăvăratec, dar cu vagi accente răcoroase. Deși e fost (și este) un uriaș bestseller Tritonic Parfumul Cracoviei nu este preferatul meu. Mai curând aș citi de Sfântu’ Valerică – Fata cu rochii înflorate, mai și un pic de suspans și e mai… pă social, așaaa… Amândouă, desigur, de la Lucian Dragoș Bogdan. Ca să nu zic și de Șase..

Nu-i frumos că am început cu domni și nu cu doamne. Așa că revin: Avem și doamne – Mirela Oprea cu Dragoste eternă, Tony Mott cu Doi și Teodora Matei cu Tot timpul din lume, trei romane foarte diferite și trei autoare cu voci foarte diferite.

Ar mai fi multe de prezentat, dar mă gândesc că o aventură romanțioasă pe plaiuri… africane, nu-i de refuzat. Deci Zei străini oferă o doză de romantism asezonată cu aromă de început de secol XX și cu iuțime de mystery & thriller.

La final, dar nu știți prea multe despre autorii Tritonic, mai bine începeți cu Schițe de iubire 2.0. O să plângeți și-o să râdeți. Ca-n viață. Asta-i!

La mulți ani, de Sf. Valentine! Și să nu fiți chiar așa de… sfinți.

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.