Home » Noutăți » Surprize romantice la Tritonic. „Zei străini”, de Annamaria Alfieri

Surprize romantice la Tritonic. „Zei străini”, de Annamaria Alfieri

Ne apropiem de Valentine’s Day:

În curând o lansare peste Atlantic cu autoarea Annamaria Alfieri, direct din New York…

Annamaria Alfieri

Annamaria Alfieri trăiește la New York și scrie romane (polițiste) istorice.

Pe lângă volumele din seria Vera și Tolliver, care debutează cu Zei străini, a mai publicat trei romane, cu povești din epoci și zone diferite ale Americii de Sud – Peru în anul 1650, Paraguay în 1868 și Argentina în 1945.

Înainte de a scrie ficțiune a publicat cinci volume de business sub numele de Patricia King.

O călătoare împătimită, Annamaria Alfieri este neîncetat interesată de istoria locurilor pe care le vizitează. Este membră în comitetul de organizare al Hudson Valley Shakespeare Festival și a deținut funcția de președinte pentru New York Chapter al asociației Mystery Writers of America.

„Cine nu a citit Out of Africa (Din inima Africii), măcar a văzut filmul și înțelege care este decorul povestirii. Acțiunea din Zei străini, asezonată cu personaje reale – baronul Bror von Blixen-Finecke, viitorul soț al autoarei daneze sau celebrul vânător Denys Finch Hatton ne poartă într-o zonă romantică a unui colonialism nedrept și absurd. De fapt un roman de dragoste, construit pe o anchetă politistă. Justin Tolliver nu e nici Hercule Poirot, nici James Bond, dar e un tânăr polițist îndrăgostit de Vera și de… justiția britanică. O istorisire de oameni mari după modelul romanelor de aventuri ale adolescenței noastre.” (Bogdan Hrib)

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.