Home » Evenimente » Unde ne găsiți?

Unde ne găsiți?

Dragilor,

Cărțile noastre nu se pot găsi în toate librăriile și pe toate site-urile oricât de mult ne-am dori acest lucru.

Totuși există câteva locuri unde le veți găsi aproape pe toate.

La Librăria Eminescu, chiar în centru, vizavi de Universitate livrăm aproape toate titlurile noastre. Atenție cele academice nu sunt în același loc cu rafturile de ficțiune. Dar toate noutățile ajung acolo, cam la o zi după apariție (adică după ce intră în depozit).

Tot în centru, puțin mai jos pe Bd Elisabeta și apoi stânga pe Schitu Măgureanu, la nr. 9, vizavi de Cișmigiu, se află Facultatea de Sociologie și Asitență Socială. Înăuntru, în corpul nou, la parter avem o mică librărie – Books & Co (Ne găsiți și pe facebook!) Orarul este mai strict așa că îl scriem mai jos:  Luni 14-17, marți 9-11, miercuri 10-14, joi 16-18, vineri 16-18. Ne puteți lăsa mesaje pe fb sau pe… ușă!

Colaborăm foarte bine cu o librărie virtuală – www.librărie.net. Și la ei pleacă toate noutățile imediat ce apar. Le primiți ieftin și repede.

Pe site-ul editurii – www.tritonic.ro sunt cărțile mai noi și mai vechi (unele tiraje sunt epuizate) și aveți o reducere generală de 20%.

O parte dintre titlurile noastre se pot găsi online la Emag și la libris.ro și tot o parte se distribuie în rețelele de librării Humanitas, Librarium și Cărturești.

De exemplu vă recomandăm librăriile Cărturești din Constanța pentru cărțile Mirelei Oprea, Humanitas Sibiu pentru volumul Cioran. Conform cu originalul, semnat de profesorul Ion Dur. Apoi Humanitas Alba Iulia pentru romanele scrise de Lucian Dragoș Bogdan și Maria Ileană. La Timișoara în librăria „La două bufnițe” îi găsiți pe Cătălina Fometici, Lucian Vasile Szabo și Daniel Timariu.

Vom reveni și cu alte exemple. Pe curând.
Echipa Tritonic.

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.