Home » Evenimente » De Ajun despre… Povești din umbră

De Ajun despre… Povești din umbră

Ei bine, e prea devreme pentru analize și concluzii pe 2017. Mă gândesc să vă povestesc despre pozna noastră de la Liceul Dante Alighieri din Titan… Miercurea trecută pe 20 decembrie.

Acolo am povestit despre antologia debutanților „Povești din umbră” cu 4 din cei 7 autori. Mai exact cu Teodora Anghel, Diana Tujan, Rebeca Cojocaru și Ștefan Guță. Publicul numeros: o parte din colegii de clasă ai Teodorei Anghel, cea care în cel mai alfabetic mod cu putință deschide antologia. Să nu uităm și profesorii de română prezenți.

Am povestit despre volum și fiecare și-a prezentat povestea și experiența scrierii ei. Trebuie să recunosc minunatul fapt că s-au pus multe întrebări și au fost foarte la obiect și la subiect. Bravo, liceenilor de la Dante…

Altceva? Cred că am reușit să mai convingem câțiva cititori să ne urmărească autorii și să le ceară autografe. Ba chiar, cred că am reușit să trezim și pofta de scris a unor liceeni. Să vedem peste 2-3 ani ce-o să iasă din asta. Până una-alta am promis că vom reveni și cu autori mai maturi sau chiar cu veterani (adică venerabili J).

Asta-i. Pe curând cu primele știri despre 2018. Bilanțul lui 2017 mai târziu…

Pentru conformitate, BH

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.