Home » Evenimente » Pe surse: Toamnă-iarnă la Tritonic și un pic de 2022

Pe surse: Toamnă-iarnă la Tritonic și un pic de 2022

Păi să începem cu ce e mai sigur: va exista totuși un târg la Brașov, dar organizat de Caravana Gaudeamus. Dacă nu știm ce va fi cu Gaudeamus București, măcar să avem Brașovul. Așa că, după evenimentele de la Zuze din 21 august, vom fi între 25 și 29 august chiar în Piața Sfatului. Cu tot cu noutățile: Noir de Brașov, Șase și Cavalerii timpului: Izbânda, dar fără autori. Așa că dacă vreți autografe musai să veniți la… Zuze!

Vom mai avea loc târguri locale (ca în vremurile bune?!) și se pare că Tritonic va participa la următoarele:

Târgoviște – 4-8 septembrie, cu lansare sâmbată 4 septebrie  la 12.00 – Noir de Brașov și două autoare Teodora Matei și Rebeca Cojocaru.

Festivalul de literatură  de la CLUJ – 16 – 19 duminica / se aude că vor fi lansări chiar și cu volume noi  nouțe.

Brăila 20-24 septembrie

Galați / cu ocazia Congresului de istorie a presei / 24-25 septembrie.

Focșani  / 30 septembrie -3 octombrie / cu lansare „O numărătoare inversă” de  Emilia Toma, care e de loc din Focșani.

Deva / 13- 16 octombrie, în mod tradițional…

O să vă întrebați dacă n-am aflat ceva și despre titluri noi. Ba da! În afară de Himere, un nou caz sau necaz al comisarului Anton Iordan și de Al Punto, al duetului Anamaria Ionescu – Radu Costescu, sigur vom avea Instinct Criminal, un thriller cu și pentru adolescenți, semnat de norvegianul Thomas Enger. Și altele, dar nu știm încă…

Iar pentru 2022? Zvonurile sunt încă neclare. Dar apropo de criza umanitară din Afganistan, ce ziceți de No Honour, roman al pakistanezului Awais Khan, apărut pentru prima dată în engleză chiar în 2021, la Orenda Books din UK? Va fi, se pare, o surpriză!

Și încă una: Franck Thilliez… cu 1991. (volum apărut în 2021 în Franța, prima anchetă a lui… Sarko! Mă rog, cine înțelege, înțelege, cine nu, să mai aștepte puțin!)

Cam atât s-a auzit. Vom reveni.

Scrie un comentariu

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.